maandag 11 april 2011

The elements song

Hier is je uitdaging xD. Voor Blockx misschien ???
Het liedje is afkomstig van Tom Lehrer.

Thomas Andrew (Tom) Lehrer (9 april 1928) is een Amerikaans satirisch singer-songwriter. Hij begeleidt zichzelf op de piano. Lehrer is opgeleid als wiskundige.

Als student op Harvard University begon hij komische liedjes te schrijven om zijn vrienden te vermaken. Lehrer begon met het persifleren van de typen musicalliederen die in zijn tijd bekend waren. Zo zette hij, à la Tchaikovsky van Danny Kaye, een opsomming van de namen van de elementen van het periodiek systeem op muziek, op de melodie van de Major General's Song uit de musical Pirates of Penzance van William S. Gilbert en Arthur Sullivan.
komediant.
  
The elements song

zaterdag 9 april 2011

Aimaniacs

Als je dit mee kunt zingen? Zot !! x)
Het is afkomstig van the animaniacs. Het is een Amerikaanse tekenfilm serie dat te zien is op Nickelodeon.

Nations of the world

The story of the three peverell brothers

Hey mensen!
Ik heb met mijn broer de film: Harry Potter and the deathly hallows gezien. Toen we de scene zagen over the deathly hallows herkende we het verhaaltje van ergens. Jammer genoeg weten we niet meer van waar :(. We vonden deze scene het beste van de film omdat, het op een speciale manier is getekend, het liedje is ook heel mooi, het heeft zo een mysterieuse kant en het is zo mooi gerijmd. In de film vertelt hermione granger het verhaal. Dit is een versie van: the butterbeer experience.

The story of the three peverell brothers